Kaffe & slapp!

Godag alla! :d idag har jag jobbat som vanligt, nu tänkte jag njuta sista delen av dagen :d ska fara och umgås med frida ett tag idag/kväll iaf., fan jag har verkligen inget att skriva haha! Näe nu blire kaffe hejdå bloggjävel! ^^

Hej bloggen

Sitter och dricker kaffe hos mormor, jobbar för övrigt idag håller på att limma glasfiber på väggarna som sen ska målas om :d idag då jag slutar skulle mormor bjuda på palt och det gillas :d ikväll blir det att städa lägenheten har ju inte varit hemma så mycket så det måste göras. Får skriva mer sen ska röka klart och dricka kaffe sen vidare till jobbet :d hare bra hej! ;>

Bloggning

Jag kanske skulle blogga igen :d hej föresten. Jag har börjat jobba/praktisera på bodens karosseri igår! Det är helt okey där faktiskt :d jag har tillbringat den större delen av alla veckor (2) med frajda (bullmonstret) Haha ;) det har varit trevligt och väldig roligt det också, nu ska jag dricka kaffe sen får jag se vad som händer, åker nog till frida ikväll det är ju så mysigt att vara med hon :d JaJa orkar inte skriva nå mer eller sanningen är den att jag inte har något att skriva! Hare bra alla :d tjaao!

kalla fakta

Hej igen!

Jag kom på en sak som stämmer in så jävla bra,Man börjar skriva med en tjej/kille beroende kön så visa det sej att man blir tsm efter ett par träffar, man pratar varje dag , svara på alla sms den personen skriver. Men så en dag tar det slut? vad händer då! jo man dissar ju personen helt man varker svarar på sms eller ringer människan igen, oftast så äre faktiskt så här i 8 av 10 förhållanden..
men saken är den att dom som gör så har bluffat och kärleken till den personen, visst jag och Linda var tsm i nästan 3år och vi är fortfarande vänner och pratar nästan varje dag.. men mina andra ex pratar jag inte med? dock så är det inte jag som har valt att det ska vara så det är faktiskt dom, för det är dom som har bluffat kärleken och bara sagt " jag älskar dig " för stunden. Så jag kom fram till en ganska sann sak Linda är den enda av mina ex som vet vad ordet betyder och har aldrig ljugit om det. Och jag vet att du lär ta det här ganska hårt, men tyvär sanningen är så, du var en bluff inom kärleken, ett gått råd stå utanför den så slipper du fortsätta ljuga.

om det nu inte hade varit så här så hade vi antagligen pratat med våra ex även efter att det tagit slut, säg vad ni vill jag vet att det är så här ((:


tjohej! :D

Kronan vit!

Trudelue!
igår var jag med Frida igen och vi såg den andra filmen HIERRO, vet inte vad jag ska säga om den typ psykfilm.se haha! :D näe men nå var den bra, och typ direkt efter filmen somnade Frida det tog inte alls många sekunder ((: och jag tänkte bara ligga och dra mej ett tag för att sen gå upp och stänga fönstret, men vad gör jag? jo jag somnar och vaknar mitt i natten av att det är svin jävla kallt i hennes rum = illa som fan! :D jaja, idag har jag bara chillat på som vanligt, ska softa resten av kvällen också och tillslut somna till en film (: men ni får hare så bra!! Tjohej!




filmkväll (:

Tjo, igår var jag med Frida och vi hyrde 2st filmer på kioskpiraten shutter island och den andra minns jag inte vad den heter, men filmen vad bra iaf. :)
Nu ska jag bara tare lungt tills 11 för då ska jag på skolan och prata med ann-kristin så ska jag skriva in mej på praktik :) sen blire hem och vila för att sedan bege sej till Frida och se film nr 2 :)) Vi får helt enkelt höras då jag fyller huvudet med tankar. Hare bra Hejs! ♦




GrYmT- JoDå

vad ska man skriva! :P
får väll berätta att imorse hade Frida visst vaknat före mej och gått ner och bakat muffins och gjort kaffe, sen då allt var klart kom hon upp och väkte mej!! hur underbart äre inte att vakna upp och kaffet är klart?? DU ÄR BARA FÖR BRA!! :D :D

Nåja nu ska jag göra klart lite saker här hemma som att hänga upp tvätten och diska klart så det blir gjort ((: sen blire chill hela kvällen för min del! =D Får skriva mer sen då jag har mer att skriva! :D hare bra! (:

vackert

grymt så vackert det är så ((:





nu ska jag dricka kaffe och bara ta det lungt (:
hare bra alls :D

jag hittade den äntligen!! :D

Jag har nu äntligen hittat rätt text och stil som jag ska gadda in på höger arm :D:D
Det blir textstil old english ( Live for death ) size 12 kommer kosta drygt 600kr att göra har pratat med han som ska göra den bara säga till då jag vill göra den så gör han den! fett jävla chill ((: i love it!





nåja nu ska jag snacka klart med Macke om vårat jobbsökande i norge, vi har som stora planer på att dra dit nu över vintern och tjäna pengar och sen ta en semester efter 8månader då vi väl lär ha dom där hundra tusen utan problem hoppas allt går vägen då är vi snart på drift till NORGE!   nåja nu ska jag röka sen vettefan! hare bra alla fuckers and lovers! hahah! :D Hojjt! ^^

Klockren!!

Heey!
Har precis varit på kaffemys hos Frida eftersom hon hade en lång rast det var trevligt :))
nu ska jag driva tiden vidare genom att försöka få till spelet på datorn DIRTY 2 tror jag det var! men jag får skriva mer sen typ imorgon eller nå int vet ja!! hare gött!


HEEEEEEJS!







Natten är här

Egentligen borde jag sova istället för att sitta här med en kaffekopp och surfa runt!!
men liksom det är så skönt att bara sitta och fundera på livet till lungn musik - Lars Winnerbäck. (Y)
jaja kommer inte på ett dugg till att skriva typ :O JOOOOOOO!! imorgon ska jag och Frida se dom två sista avsnitten av tusenbröder alltså 2timmar framför skärmen imorgon och vi har avklarat 12timmars serie på typ 3dagar, dock inte hela dagar för igår ( lördag ) slog vi igång den typ vid 01.00 och såg ett par avsnitt typ 3 tror jag :D och idag såg vi en jävla massa för det är bara 2st kvar nu jue ;) NU ska HAMPUS sluta gorma om sitt serie tittande även fast tusenbröder är så grymt jävla bra så deså! :D  jajajajjaja tjat hit och dit nu ska jag hämta kaffe och klicka vidare. kul att jag hörde av mej här va?? njut för det lär inte hända allt för ofta!!






Hejssvejs pingu vs cprutan!!

bild knas från Fredag/Lördag

Har sett tusenbröder med Frida & Marcus..
det har varit grymt nice faktiskt bilderna får berätta pallar inte ladda upp alla bilder!! :)
















sådär ja ((: 



veckan har annars varit helt okejj!  nu ska jag dricka kaffe och chilla vidare!

Hejssvejs!






full träff

precis så här är det just nu..
Du ser tillbaka på ditt liv och minns en speciell händelse. Nu börjar pusselbitarna falla på plats.

det bara känns så som att det är precis så för det blir bara bättre och bättre ♥



en tro

heeeeeeeeejdu!
näemen idag kommer det inte hända allt för mkt (: men nästa vecka i stan kommer jag och Macke ha grymt kul satans helvete så kul vi ska ha :D ojoj!
jaja, jag har inte gjort allt för mycket den här veckan, vi var och flyttat åt tommy igår, han flyttade från TG till mjölkudden det blev ett par vänder mellan Boden och Luleå! kom hem strax innan kl 12 så är rätt trött idag faktiskt. men vi får höras hoj! :D



RSS 2.0