testa dina kunskaper

Körkort


31

ja vad ska man skriva!?

jag har iaf fått en ide om att flytta söderut igen? fast till nästa somma/höst, och då blir det göteborg fan så helvetes chill det måste vara där ((:

jaja, idag ska jag annars inte gör så mycket bara ta det lungt och dricka kaffe som vanligt (: men får skriva mer sen hare bra Haaaj :D




alla måste få bensin.

Oh-herrejävlar!! jag garvar sönder....
satt och kollade på en sida nyss där en person dök upp och ja jag säger bara han är den fulaste jäveln jag sätt på länge, men du såg nått hos pojkstackarn ;) kan inte sluta garva ser ut som ett intryck baby face!

nåja, tidern börjar bli bra nu förtiden, har taggat ner som fan och börjar faktiskt vara seriös igen, men det är bara för att du är så otroligt jävla underbar att umgås med :* ;)

ikväll blire chill som vanligt sköönt (: snus,cigg,kaffe CHEEK!  jag har inget mer att skriva förutom att det var kul din ide macke om bdb så jävla klockrent GOOD! (= seriöst så trodde jag inte att så många läste som göre 13besök igår? :O  nåååååååååååja nu slutar jag upp med att skriva för stunden bye fuckers! ;D





timglas

jag känner att det här med blogg är rätt ute för min del, men pallar sitta och skriva vad som hänt en om dagarna..

hur som helst så har jag bara chillat gärnet dom 2senaste dagarna grymt skönt, skulle faktiskt behöva få tag i v-vik gymnasium så jag vet om dom fortsätter att betala eller inte nåja åter står att se.
idag kommer det inte hända allt för mycket, ska nog ta mej en sväng förbi Frida ikväll om vi ska hitta på nå annars blire nog bara till att chilla som är så skönt (:
jaja får lov att skriva mer sen har gött hojj. :)





ett tag sen igen (;

min vecka har varit lungn som fan måste jag säga ända fram tills på onsdag då jag och frida skulle se på film som varande i 2hela dagar och under den tiden har vi hunnit med en massa skratt och annat gorm som att rasta cyklarna mitt i natten, massa film-tittande, Facebook-dampande, osv sjukt kul har vi haft från onsdag-fredag ;)



Frida blev rädd för att jag skulle skrämma hon ;) målade även på hennes hand ;)




Mongolid HAMPUS!! (:

Det var faktiskt väldigt kul att skrämma Frida ;)

nåja nu ska jag nörda FB ett tag sen tv-tittande (; hare fint.

dagen

fyllde som sagt 17år igår. :)
det firade jag och jimmy med att dricka bärs som senare led till att det knasa, tänker inte skriva ut vad som hände.
men snuten kom och körde upp baki oss, han hoppa ut ur bilen och sa att vi skulle sätta hos ner, gjorde det. Jimmy sa då fan vi drar, direkt sa polisen nej ni går ingenstans. så kom den målade bilen också. en av poliserna tog mej och sa följ med här, fick stå med händerna på polisbilen medans han tömde mina fickor, han bad mej stå med händer på taket också och sära på benen. * stå så här och gör inget motstånd* hur som helst slapp åka med iaf, så såg min natt ut knasigt värre men fan thats it det händer alla nångång :)
det här är bara ihop stoppade bitar av en liten del av kvällen.. nu ska jag hur som helst sova är så jävla sliten idag! hare bra tjaao!


rest in peace dad!

Det var ett tag sen jag såg och hörde dig sist, men en sak vet jag och det är att då den där bilden togs var du glad och hade ett hopp, läkarna sa att allt skulle bli som förut du skulle bli frisk då såret läkt men bara några timmar efter att dom sagt det så stannade ditt hjärta och dom kunde inte göra något det var kört! trodde inte det jag fick höra då jag fick samtalet på kvällen det var som att nån stannade upp tiden allt blev så tyst och tårarna började rinna visste inte vad jag skulle göra förutom att hjälpa mamma med allt jag kunde för att hon skulle orka. fick som aldrig tiden att tänka själv fanns där för alla som behövde speciellt för småsyskonen som behövde allt stöd dom kunde få av mej som visste hur dom skulle tas för att allt inte skulle gå åt helvete för dom. Jadu finns ingen som kan förstå precis hur det är för utom jag som själv stog där en dag då det var tyst ingen hade något att säga allt var så tyst efter det att pappa gått bort, så vad ni en gör visa era föräldrar att ni älskar dom innan det är försent för att göra det, för ni vet lika väl som jag att dom varken ser eller hör er då dom är borta, det är så tragiskt att folk tror att man kan be om förlåtelse då personen är död. jag sa aldrig att jag hatade min pappa och det är jag så grymt glad för. rest in peace dad! ♥


live for death

sommaren var då snart över, men kan inte direkt påstå att allt har varit skit för det har det verkligen inte varit.
Men fan om man skulle ha supit med jimmy nu då man fyller år på tisdag skulle vara grymt nice men fårse vad vi gör förutom att knasa till det igen ;D (:
Måste erkänna att jag trivs väldigt bra i min lägenhet också.

Tänk om du bara skulle förstå hur allt ligger till och sluta lägga dina problem som att det är mitt fel inte jag som gjort fel det är du och stå för det lillen, skulle det vara mitt fel så skulle jag förstå dig men nu är det inte mitt fel så kan tyvär inte stå för det :) . Tänk på det till nästa gång istället.

Hela min vecka har bestått av jobb 10-18 sen 18-03 varit med Niklas och ia, vi har nog gjort det mästa faktiskt. Få ta ett repris då han kommer upp igen fast då blir det att dra igång nån fest eller nått :)
nu ska jag och min kropp lägga oss framför tvn ett tag sen sova är planerna som det ser ut just nu. Hare fint alla precis alla (:



vit

måste bara få fråga.
varför i helvete ska dom där svarta kräken finnas? visst det finns vissa som är okej som jobbar och betalar för sej, men dom andra äckliga asen.  skulle ha slagit sönder pästen om jag inte hade jobbat och att man inte hade fått böter för det. Men jag lovar en dag är en dag då det inte finns ett stopp och då ska det bli så skönt att bara få garva sönder då packen åker ut! ÄT GLAS ERA JÄVLAR!

;P

shit asså det var ett tags sen. :)

nå jag har bara varit med Niklas ia och jenny tills jenny for till sin kille sen har vi umgåts med ia och träffat annat folk under den tiden också inte samma personer hela tiden  ;P
fan vad fett det har varit, Jag och Niklas har gjort allt man inte får göra.
har även jobbat av mina 2veckor på BCM.
jadå fyller man år typ snart också fan tiden går iväg jävligt snabbt på sommaren :(
jaja hur som helst så ser det väll bra ut lite frågeteken här och där men sånt som löser sej med tiden antar jag eller hoppas jag iaf :) nu ska jag bara chilla och ha det jävligt bra för jag är så inåthelvetes trött..
får helt enkelt uppdatera mer sen nångång. hare HOJJ!.




stålmannen

ännu en dag avklarad.
Dagen började med jobb sen fick jag lönen för den här veckan eftersom att det är andra augusti då jag börjar att jobba igen, sen for jag hem och bara tog det lungt sen ut och köpte cigg vilket gick bra sen hem till ia och lämnade dom och rökte o pratade en stund.
sen for jag vidare hem och kollade på tv tills ia ville ha ut mej med dom så vi har bara glidit runt i en bil hela kvällen rätt chill vare faktiskt :) Nu vet jag faktiskt inte vad jag ska göra resten av kvällen känner att jag inte orkar att sova just nu, blig nog att kolla på tv och spela lite (:


sen ett ord till dig du vet vem du är,. äre så att du inte tänker höra av dig så har du lagt dina kort och då kan du fara åt helvete, kan vara din vän men då ska du fanimej höra av dig också!

nu tar jag och lägger ner det här och drar mej här ifrån (:




RSS 2.0